Sport

reageer als eerstzo 22 okt 2017

Zeges voor RCD en Dubbeldam

DORDRECHT-In de derde klasse D kunnen de beide Dordtse clubs RCD en Dubbeldam terugblikken op een geslaagde zondag. RCD was in eigen huis te sterk voor FC IJsselmonde. De ploeg van trainer Pippy Pruymboom versloeg de Rotterdamse tegenstander met 3-2 na tot twee maal toe op achterstand te hebben gestaan.Doelpuntenmakers voor RCD waren van Gullik, Schrauwen en Jongeneel.
Dubbeldam wist op eigen veld eveneens de volle winst te behalen en klopte COAL met 4-1.Hoewel de uitslag anders doet vermoeden had Dubbeldam het een groot deel van de 2e helft best wel lastig met de uit Rotterdam afkomstige opponent. Dubbeldam trainer Brasco Tuvaljevic, overigens een Rotterdammer in hart en nieren zag Dennis Geschiere, Jeffrey Stam en invaller Sven den Engelsen (2x) scoren.In het algemeen klassement is RCD de huidige nummer drie en volgt Dubbeldam de stadsgenoot als vierde.Meeuwenplaat is koploper.
In 4C beleefden SC Emma en OMC een mindere dag. SC Emma zag aan de Reeweg Oost WDS’19 met 2-5 hard toeslaan. OMC kon geen vuist maken in de uitwedstrijd bij Right’Oh. Op sportcomplex Het Bolwerk in Geertruidenberg verloren de Dordtenaren met 5-2. In de algemene rangschikking staat SC Emma zevende. OMC is de nummer dertien en daarmede eveneens de voorlaatste.
In 5B zag GSCODS de uitwedstrijd bij Advendo onbeslist eindigen in 2-2.SSW wist de punten in Dordrecht te houden en klopte het Brabantse FC Moerstraten met 2-0. GSCODS weet zich als derde geklasseerd, terwijl SSW achtste genoteerd staat.

Geef een reactie