DORDRECHT-In de kelder van de Jupiler League behaalde FC Dordrecht vrijdagavond aan de Krommedijk een belangrijke overwinning. Jong FC Utrecht werd met 3-0 geklopt. De mannen van trainer Gérard de Nooijer sloegen al in de eerste helft vernietigend toe. Joey Godee rondde een voorzet van debutant Shaquille Pinas doeltreffend af met de 1-0. Honderd en twintig tellen later zette Alvin Daniels de stand op 2-0. Met zijn tweede doelpunt van de avond liet Joey Godee de Dordtse aanhang juichen voor de 3-0.
In de tweede helft kwam de ruime voorsprong van de Schapenkopen nimmer meer in gevaar en met de 3-0 zegepraal op de concurrent uit de Domstad stegen de Dordtenaren van de negentiende naar de achttiende positie van het klassement.Komende zaterdag gaat FC Dordrecht op bezoek bij Cambuur Leeuwarden.
Na afloop van de winst op Jong FC Utrecht werd bekend at hoofdtrainer Gérard de Nooijer zijn contract met de Krommedijkclub voor twee seizoenen heeft verlengd. In de verbintenis is eveneens een optie voor nog een derde seizoen opgenomen.