DORDRECHT-Bij de zondagamateurs verloor de hekkensluiter in de tweede klasse E Dubbeldam in St. Willebrord met 5-1 van koploper Rood Wit W. Bij rust keek de Schenkeldijkclub reeds tegen een 3-0 achterstand aan.Voor Dubbeldam redde Dennis Geschiere de eer.De nederlaag in Brabants betekende degradatie. Komend seizoen spelen de Dubbeldammers derhalve een afdeling lager.
Het in de derde klasse D acterende RCD was zondag gekoppeld aan Hillegersberg.Op het Rotterdamse sportcomplex Duivesteyn boekte de thuisploeg een nipte 1-0 overwinning.
SC Emma beleefde in vier C een slechte middag. In Teteringen ging de gemeentelijk sportparkclub met 4-2 onderuit tegen DIA. Emma kende zelfs nog een 0-2 voorsprong door goals van Gooshouwer en Steenbakker, maar vervolgens kwam daar het antwoord van DIA.Grote plaaggeest was Niek Akkermans met zijn drie treffers.Rood was er bovendien nog voor Emma speler Holzken.Door het verlies in Brabant konden de Dordtenaren een streep zetten door de titelaspiraties.
In de vijfde klasse B zag OMC op eigen veld hoe PCP aan de Visserstuin een 1-2 overwinning pakte.
PCP eindigde het duel met negen man nadat twee spelers de rode kaart kregen gepresenteerd.Bovendien miste de club uit Breda nog een penalty. Youri Stolk was de Dordtse doelpuntenmaker.
OMC is de nummer drie op de stand van de ranglijst en kan door het verlies van vandaag geen aanspraak meer maken op het kampioenschap. SSW lukte het wel om de volle winst te veroveren en zo de Dordtse eer te redden. Aan de Zeehavenlaan waren de Dordtse zebra’s met 5-2 een maatje te groot voor NVS en staan op een keurige vierde plaats.