DORDRECHT – De Dordtse tennisvereniging Thialf kijkt terug op een geslaagd toernooi, het Open Maritiem dat van 13 tot en met 20 augustus plaatsvond op Sportpark Amstelwijck.

Er deden dit jaar maar liefst 210 tennissers mee aan het toernooi, dat deze editie een maritiem thema had. Er zijn 166 wedstrijden gespeeld binnen 24 onderdelen, 4 wedstrijden moesten noodgedwongen gespeeld worden in de hal vanwege de regen. ‘Wat velen opviel was het positivisme dat zowel de tennissers als de organisatie uitstraalden’, meldt de club. ‘ Iedereen had er zin in, was heel enthousiast over hoe het tennispark in maritieme sferen eruitzag en, bovenal, ze genoten van de gemoedelijke en positieve sfeer. Dit kan natuurlijk alleen maar wanneer er een grote groep vrijwilligers klaarstaat, die telkens weer hun tomeloze inzet, enthousiasme en creativiteit tonen. Maar het kan allemaal wel goed georganiseerd zijn, maar zonder spelers houdt het ook snel op’.

Thialf nodigt iedereen uit voor de twee sportieve evenementen die gepland staan in september: het Senior Plus Event op de september en de Open Racket Avond op 21 september. Info: http://www.thialfltc.nl.