DORDRECHT – SC Amstelwijck heeft Groote Lindt op vier punten afstand gehouden in de strijd tegen een afzink uit de derde klasse. De Drechtstedelijke confrontatie eindigde in Zwijndrecht op 2-2.

In de eerste helft verzuimde Amstelwijck de wedstrijd te beslissen, na de kantwisseling leek Groote Lindt aan de winnende hand. Uiteindelijk redde Amstelwijck een cruciaal punt. EBOH, de andere Dordtse derdeklasser, drijft steeds verder weg van de top. In en tegen hoogvlieger Tricht leed EBOH een 4-2 nederlaag.
Tweedeklasser Wieldrecht schoot weinig op met het 0-0 gelijkspel tegen Ameide. Aan de Smitsweg toonde de brigade van Virgil Breetveld wel een prima wedstrijdinstelling. Ondanks dat Wieldrecht in de tweede helft met tien man kwam te staan, kreeg de beste kansen op de zege. DFC speelde niet, vanwege het overlijden van Wim Verzijl.