DORDRECHT – Hoewel de ijshockeycompetitie net is gestart kan de wedstrijd Dordrecht Lions tegen HIJS HOKIJ Den Haag nu al bestempeld worden als een topper in de Eerste Divisie.

Dordrecht Lions verspeelde afgelopen zaterdag in Eindhoven zijn eerste punt door pas in overtime Eindhoven Kemphanen te verslaan door een goal van Floris Veenhuizen. Daardoor staat het team van coaches Don Galjaard en Stefan de Gruiter nu gedeeld derde in de Eerste Divisie, met slechts 1 punt achterstand op de koplopers GIJS Groningen en HIJS HOKIJ Den Haag.

HIJS HOKIJ Den Haag komt zaterdag 20 oktober vol vertrouwen op bezoek in Dordrecht, omdat ze de eerste drie competitiewedstrijden hebben gewonnen. Voor Dordrecht Lions een uitgelezen mogelijkheid om aan deze zegereeks van HIJS HOKIJ Den Haag een einde te maken en de tweede plaats over te nemen.
Wedstrijden tegen Den Haag zitten overigens altijd wel vol emoties en dat zal dit seizoen niet anders zijn.

De wedstrijd in de ijshal van de Sportboulevard vangt om 20.15 uur aan en de entree bedraagt 5 euro en voor kinderen tot 12 jaar is dat 3 euro. Voor meer informatie zie de website van Dordrecht Lions: www.dordrechtlions.nl.