DORDRECHT – Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van sportvereniging Oranje Wit (voetbal, tennis, biljart) op zaterdag 13 januari werden na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Jan-Willem Bozuwa traditiegetrouw de jubilarissen, het lid van het jaar en het lid van verdienste gehuldigd.

Het ging in totaal om 28 jubilarissen. De meesten van hen vierden hun 25-jarig lidmaatschap, maar er waren er ook die hun 40-, 50- of 60-jarig jubileum vierden. Frans Sintnicolaas viert dit jaar zelfs zijn 70-jarig lidmaatschap Hij kon helaas door omstandigheden niet bij de huldiging aanwezig zijn. De jubilarissen ontvingen een certificaat, bijbehorend Oranje-Wit-speldje en bloemen uit handen van de voorzitter. Lid van verdienste Hans Leijs werd niet alleen in het zonnetje gezet vanwege zijn 50-jarig jubileum, maar ook als lid van verdienste. Deze eer viel hem ten deel vanwege het vele vrijwilligerswerk dat hij voor de vereniging heeft gedaan en nog steeds doet.

Lid van het jaar

Als lid van het jaar werd Tim Poots geëerd. Hij is een stille kracht achter de schermen die veel werk verricht op diverse gebieden en altijd bereid is om mee te denken op een positieve en opbouwende manier. Of het nu is in de barcommissie of in de ICT, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de Teams-inrichting. Voorzitter Bozuwa voegde nog toe dat sv Oranje Wit veel goede vrijwilligers heeft en dat meer mensen deze titel zouden verdienen: “De titel ‘Lid van het jaar’ is ook symbolisch voor al die fantastische vrijwilligers.”

De jubilarissen op een rijtje:

70 jaar: Frans Sintnicolaas

60 jaar: Kees van Someren, Jan van Someren (jr.), Piet Vos

50 jaar: Ben Bade, Kees van ’t Hoog, Hans Leijs, John Leijdsman (jr.)

40 jaar: Marco de Deugd, Marc van Etten, Cris de Jongh, Piet de Koning, Frans-Jan Kruithof, Marco van Wensen

25 jaar: Rob Ardon, Thomas Davids, Angelique van Driel, Cees Holster, Rick de

Jong, Arie Jongkind, Michel van Klaveren, Vincent van der Leer, Tim Leijs, Mark

Meerkerk, Dylan van der Steen, Michel Tijtsma, Helene Warner, Annemiek

Wunsch