DORDRECHT – Kickboxen-Dordrecht heeft zijn eerste zege binnengehaald. Het gala werd gehouden bij Team Celtix in Merchtem. De 17-jarige Angelo Held van Kickboxen-Dordrecht vocht in de D-klasse tegen de 22-jarige Wouter Vanelverdinghe van Team Celtix.

De partij begon explosief.  De eerste 30 seconden begon met een enorme slagenwisseling met zo nu en dan een trap over en weer. Wouter zette Angelo flink onder druk, waardoor hij met zijn rug in de hoek belandde. Hij gaf zijn tegenstander een flinke levertrap en draaide netjes weg uit de hoek. Vervolgens werd de aanval weer ingezet. Na felle uithalen gaf de tegenstander aan niet meer verder te willen vechten. Dat wordt in het kickboksen een technisch knock-out genoemd.

Dit was het eerste gala waar sportschool Kickboxen-Dordrecht aan deelnam. Deze maand nemen er nog twee vechters deel  aan twee gala’s in België. Op 12 december vecht zwaargewicht Angelo Windster in Gent en op 19 december vecht Nick Makkelie (eigenaar van Kickboxen-Dordrecht) op Enfusion Live in Antwerpen.