DORDRECHT – Het wordt een sportieve reünie op zaterdag 12 maart op het Insula Collega. Oud-leerlingen organiseren dan een Basketbal Sport Reünie. Iedereen die ooit iets met de sport te maken had op het Christelijk Lyceum aan het Halmaheiraplein is welkom.

De organisatie is in handen van onder meer Aart Dekker en Jaap van de Put. Het idee om elkaar weer eens op te zoeken stamt al uit 2014. Eind dat jaar ging oud-gymleraar Hans Lens met pensioen. Bij zijn afscheidsreceptie kwam het idee ter sprake om eens een wedstrijdje te organiseren om elkaar in de sportieve sfeer van toen weer te ontmoeten. Dat idee is inmiddels in de vorm van een reünie werkelijkheid geworden. In ieder geval  is zeker dat Hans Heijdeman, de beste basketballer die de school heeft voortgebracht, en zijn zoon Jeroen acte de présence geven.

Aanmelden
Alle mensen die ooit ‘iets’ hadden met basketbal in die zalen van het Christelijk Lyceum, die Hans Lens of Janty Koevoets als gymleraren hebben gehad, of verwachten op deze Reünie anderen uit die tijd in Dordrecht te kunnen treffen, kunnen zich aanmelden bij via Aart.A.Dekker@gmail.com. Graag even naam, geboortejaar, en telefoonnummer vermelden, dan probeert de organisatie iedereen op tijd van informatie te voorzien.